Jogi és gazdasági környezet    
Kutatási megoldások
/
Külső környezet
/
Jogi és gazdasági környezet
Jogi és gazdasági környezet

A jogi és gazdásági környezet a marketing-mix minden elemére hatást gyakorol. A piaci szereplők számára ezek olyan adottságként jelennek meg, amelyeket - a fogyasztói elvárásokhoz vagy éppen a versenytársak tevékenységéhez hasonlóan - folyamatosan figyelemmel kell kísérni, megérteni, és a legoptimálisabb módon beépíteni a stratégiai tervekbe.

 • Mely iparági jogszabályok határozzák meg tevékenységünk kereteit? A törvényhozók és jogalkotók elképzelései milyen hatást gyakorolhatnak piacainkra? Miként értelmezendők a szabályozó és végrehajtó szervek rendelkezései?
 • A gazdaság általános állapota hogyan befolyásolja a piaci hangulatot, a fogyasztók vásárlási hajlandóságát?

  A Bellresearch-nél feladatunknak érezzük a szabályozó és gazdasági környezet naprakész ismeretét.

  Együttműködő partnereink révén hozzájutunk ahhoz a szakmai támogatáshoz, ami segíti ezen igen professzionális szakmai ismereteket igénylő diszciplínák helyes megértését, legyen szó akár egy makrogazdasági modell építéséről vagy éppen egy jogi hatástanulmány elkészítéséről.

    • Kapcsolódó cikkek
  Versenytársak
  Az infokommunikációs szektor és az üzleti szolgáltatások a leggyorsan változó gazdasági ágak köé tartozik - folyamatosak a felvásárlások, összeolvadások, és gombamód szaporodnak az új vállalkozások. A piaci szereplők stratégiájuk folyamatos felülvizsgálatára szorulnak, a változó erőviszonyok között felértékelődnek a piac kínálati oldalára vonatkozó információk.
  Technológiai környezet
  EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
  Kód:
  BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.