Piacok, szegmensek    
Kutatási megoldások
/
Keresleti oldal
/
Piacok, szegmensek
Piacok, szegmensek

Működjön az Ön cége az infokommunikációs szektor bármely szegmensében, ügyfelei között legyenek lakossági, üzleti vagy kormányzati ügyfelek - cégének szüksége van alapozó piaci információkra.

Önben is biztosan megfogalmazódtak már az alábbi vagy hasonló kérdések:
 • Mekkora a piac, ahol működünk? Mekkora volt egy évvel ezelőtt, és mekkora lesz az év végére?
 • Hogyan épül fel a piac? Milyen főbb szegmensek azonosíthatók?
 • Mekkorák és hogyan jellemezhetőek az egyes szegmensek?
 • Milyen a pozíciónk, a részesedésünk a piacon illetve az egyes szegmensekben?

  A BellResearch fennállása óta számos nagymintás, piaci alapozó kutatást készített az infokommunikáció és az üzleti szolgáltatások területének legnagyobb szereplői részére az üzleti, költségvetési és lakossági piacokon, személyes és telefonos adatfelvétellel. Egyedülállóan részletes és folyamatosan frissített üzleti adatbázisunk lehetővé teszi, hogy pontos képet adjunk a piacok méretére és összetételére, és a kutatás során elérjük az Önt érdeklő célcsoportokat is.

  A leginkább dinamikusan növekvő piacoknál, ahol a jelenlegi és a visszamenőleges adatsorokból csak korlátozottan extrapolálható a jövő, extenzív szakértői kapcsolatainknál fogva gyakorta alkalmazzuk a szakértői becslés és konszenzus módszerét. A leíró és feltáró jellemzés mellett a piaci erők és működési mechanizmusok részletesebb bemutatására komplett piaci modellezést készítünk, akár makrogazdasági adatokat integráló komplex eljárások keretében [szimuláció és hatáselemzés], akár az ügyfél belső adataival összekapcsolva is [adatbányászat].

  Cégünk filozófiájának részét képezik az ügyfelek megrendelésére készülő ad hoc kutatások mellett a megvásárolható, ún. "polcról levehető" elemzések, amelyek gyors és költséghatékony módon elégítik ki a piac szereplőinek információigényét.

  Legjelentősebb ezek közül az éves rendszerességgel készített, több mint 3800 oldalas Magyar Infokommunikációs Jelentés tanulmánysorozat, amely több ezer vállalat, költségvetési intézmény és háztartás megkérdezésén alapszik, és a technológiai [telekommunikációs, informatikai, internetes és ezekhez szervesen kapcsolódó] iparágak valamennyi szegmensének állapotáról átfogó és naprakész képet ad. • Kapcsolódó cikkek
  Célcsoportok, döntéshozók
  Cége sikerének záloga, hogy megtalálja-e a legígéretesebb célcsoportokat, helyesen méri-e fel igényeiket, meg tudja-e szólítani őket, majd képes-e hosszú távon biztosítani lojalitásukat. Ehhez elengedhetetlen megismerni a meglévő és potenciális ügyfeleit.
  EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
  Kód:
  BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.