iTune honlap-optimalizáció    
Kutatási megoldások
/
Internetes megoldások
/
iTune honlap-optimalizáció
iTune honlap-optimalizációs kutatási megoldáscsomag

A vállalat honlapja és egyéb online aktivitása a Világháló üzleti és lakossági térnyerésével, a marketingkommunikációs funkciók mellett az e-business alkalmazásokkal kibővülve stratégiai versenyeszközzé vált - a tartalomszolgáltatók számára az internetes megjelenés pedig maga "a termék" -, melynek optimális kialakítása és eredményes használata kulcsfontosságú kérdés.

A látogatók, ügyfelek, felhasználók oldaláról kimondott igények és látens elvárások jelentkeznek, a fejlesztésekről döntő vezető számára a honlapot annak kommunikációs és funkcionális hatékonysága értékeli:

 • Megfelelően illeszkedik-e internetes stratégiánk a piaci és iparági trendekhez?
 • Kik látogatják honlapunkat? Eléri-e üzenetünk a valódi célcsoportunkat?
 • Mi a véleménye az ügyfélkörünknek cégünk internetes megjelenéséről és szolgáltatásairól? Lekörözzük-e a konkurenciát?
 • Hogyan és mire használják látogatóink az oldalt? Megtalálják-e a számukra és a cég szempontjából fontos tartalmakat, helyesen kezelik-e az alkalmazásokat és szolgáltatásokat?

  A BellResearch iTune kutatási megoldáscsomagja a vállalatok online tevékenységéért felelős vezetőit segíti a versenyképes internetes stratégia és megjelenés - honlap, portál, microsite - kialakításában: amely leginkább megfelel a célcsoportok igényeinek, és amely aktívan integrálható a cég üzleti folyamataiba, valamint marketingkommunikációs eszközrendszerébe.

  Az iTune megoldáscsomag hazai viszonylatban egyedülálló módon és színvonalon integrálja a webes és egyéb újmédiás szakértelem, a kvalitatív és kvantitatív kutatási kompetencia és a korszerű technológia alkalmazását.

  A modulokból felépülő, maximálisan ügyfeleink igényeire szabható módszertani csomag a site fejlesztésének és működésének minden fázisában stratégiai információkat és azonnal hasznosítható operatív megoldásokat szállít az Internet-stratégiaalkotástól elkezdve a weboldal-építésen át a felhasználók lojalitásának folyamatos vizsgálatáig.

  A nemzetközi elemzési sztenderdekre alapozott saját fejlesztésű, innovatív módszertan hatékonyan ötvözi a kvalitatív és kvantitatív kutatási eszközöket.

  Az alapozó Basic modulban átfogó elemzésekre, valamint kvalitatív és kvantitatív kutatásokra mint primer és szekunder forrásokra támaszkodunk, a Concept, Demo és Diagnose modulokban hagyományos és online multimédiás fókuszcsoportos interjúkat, illetve egyéni multimédiás mélyinterjúkat [megfigyelt és kísért szörfözés] alkalmazunk. A Profile, Satisfaction és Tracking modulokban online kvantitatív kutatási eszközöket [CAWI, webes felületű kérdezés a webQ termékünkkel] használunk.

    • Kapcsolódó cikkek
  webQ online kutatási felület
  A vállalat számos jelenlegi vagy potenciális célcsoportja - lakossági internetezők, üzleti döntéshozók, a cég ügyfelei és a honlapon vagy hírlevelekben regisztrált felhasználók, illetve a cég intranettel dolgozó gárdája - webes felületen, online kutatási eszközökkel megbízható módon és költséghatékonyan érhető el.
  További online kutatási megoldásaink
  EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
  Kód:
  BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.