webQ online kérdezések    
Kutatási megoldások
/
Internetes megoldások
/
webQ online kérdezések
webQ online kutatási felület

A vállalat számos jelenlegi vagy potenciális célcsoportja - lakossági internetezők, üzleti döntéshozók, a cég ügyfelei és a honlapon vagy hírlevelekben regisztrált felhasználók, illetve a cég intranettel dolgozó gárdája - webes felületen, online kutatási eszközökkel megbízható módon és költséghatékonyan érhető el.

A BellResearch által fejlesztett webQ testre szabható, internetes felületű információgyűjtési és -előfeldolgozási rendszer online kérdezési projektek menedzselését és futtatását teszi lehetővé a tervezéstől a mintakezelésen át az adatgyűjtés lezárásáig.

A szoftver az online kutatási folyamatot végigkövető sztenderdizált modulokból áll, melyek a megrendelő igényei és a kutatás profilja szerint messzemenően alakíthatóak. A program az alapvető kérdezési kritériumok mellett a kutatások során felmerülő komplex kutatás-szakmai kívánalmaknak is megfelel.

A rendszer tervezési modulja online kérdőívek összeállítását segíti. A szoftver a kutatásban használt valamennyi kérdéstípust kezeli. A program lehetővé teszi kötelezően kitöltendő mezők felvételét csakúgy, mint a megjelölt válaszok azonnali előfeldolgozása alapján feltételes ugrások beiktatását is.

A mintamenedzsment keretében a program exkluzív [meghívás felhasználói névvel és/vagy jelszóval] vagy nyílt kérdezést tesz lehetővé. A zártkörű kérdezés alapjául szolgáló célcsoport-adatbázist a rendszer kezeli, és különböző változók szerint előszelektálja.

A kérdőív webes felületen jelenik meg testre szabott paraméterekkel [pop-up vagy normál ablak, megjelenés, állandó elemek stb.]. A kérdezett a kérdőív kitöltését felfüggesztheti, majd egy későbbi időpontban a megszakítási ponton folytathatja a válaszadást. A rendszer a kérdezés folyamán a felhasználó [kérdezett] felé jelzi a hátralévő kérdések arányát.

A webQ internetes információgyűjtési szoftver korszerű kezelőfelülettel és stabil szerver-oldali háttérrel tesz eleget a webes kérdezési projektekkel kapcsolatos minőségi elvárásoknak.

 Kapcsolódó cikkek
További online kutatási megoldásaink
iTune honlap-optimalizációs kutatási megoldáscsomag
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.