Call center és technológiai háttér    
Garanciák
/
Erőforrások
/
Call center és technológiai háttér
Call Center és technológiai háttér

A minőségi kutatás alapvető feltétele a modern infrastruktúra. A BellResearch kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy mindennapi működése és kutatási munkája során rutinszerűen alkalmazza a korszerű technológiát, és hatékony, kreatív környezetet teremtsen munkatársai számára.


Call Center

A telefonos interjúk készítésére 40+8 munkaállomásos saját kapacitást építettünk ki, hogy a BellResearch minőségi garanciáit teljes körűen, így az adatfelvétel során is teljes mértékben érvényesíthessük. Központi call centerünket 2004-ben bővítettük és korszerűsítettük.

A hívásközpont lehetőséget biztosít a válaszok papíron való rögzítése mellett a számítógépes, webes kérdezési felületek kezelésére is. Az operátorok munkájának ellenőrzése egy különálló monitor stúdióból történik, ahol a kamerás megfigyelés mellett lehetőség van a számítógépek követésére és az interjúk közvetlen ellenőrzésére.


Multimédiás fókuszlabor

A mélyinterjúk és fókuszcsoportos interjúk elkészítésére egy detektívtükörrel felszerelt kettős multimédiás labort hoztunk létre, amelyben párhuzamosan akár 8 résztvevő is internetezhet, futtathat számítógépes alkalmazásokat vagy tekinthet meg audio-vizuális és interaktív tartalmakat.
A labor technikai felszereltsége lehetővé teszi a csoportszobában folyó beszélgetés és szörfözés távolról való megfigyelését és rögzítését a monitor stúdióból. A fókuszcsoportok alatt a moderátorral élő számítógépes összeköttetést biztosítunk.


Külső helyszínek mobil infrastruktúrával

A BellResearch ügyfeleinek igényeihez maximálisan idomulva felkészült a kvalitatív kutatások kihelyezett lebonyolítására is. Mobil infrastruktúránk és együttműködő partnereink hálózata lehetővé teszi, hogy akár Budapesten, akár vidéki településeken kiemelkedő minőségben készíthessük el az egyéni vagy csoportos interjúkat a kutatás céljának leginkább megfelelő módszerrel. Számos, a helyszín szempontjából "rázós" projektünk sikere bizonyítja a korszerű eszközök helytállását és ezek flexibilis alkalmazásában szerzett jártasságunkat.

 Kapcsolódó cikkek
Országos kérdezőbiztosi hálózat
A BellResearch szakmailag képzett, motivált és ellenőrzött kérdezőbiztosi gárdával rendelkezik. Budapesti call centereink mellett 240 fős országos hálózatunk a legszélesebb körű üzleti és lakossági adatfelvételek minőségi lebonyolítását teszi lehetővé.
Integrált vállalati adatbázis
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.