Emberi erőforrások    
Kutatási megoldások
/
Belső környezet
/
Emberi erőforrások
Emberi erőforrások

A vállalatok ideális munkavállalója a kötelezőnél többet teljesítő, kezdeményező és elkötelezett munkatárs, aki teljesítményével jelentős értéket hoz létre és kollégáival is megtalálja a hangot. A megfelelően motivált és elkötelezett és helyzetével elégedett munkatárs az ügyfelekkel való kapcsolattartásban is előnyösebben képviseli a céget.

 • Hogyan biztosítható a munkatársak involváltsága, motiváltsága és hosszú távú elkötelezettsége?
 • Mennyire hatékony a vállalat belső kommunikációja? Milyen véleménnyel vannak a munkavállalók a cégről? Mennyire tartják versenyképesnek a vállalatot?
 • Hogyan értékelik a cégvezetés és közvetlen feletteseik teljesítményét?
 • Hogyan ítélik meg a munkavállalók előrelépési lehetőségeiket? Milyen szakmai kihívásokkal néznének szívesen szembe?
 • Milyen kompenzációs csomag lenne számukra az ideális?

  A BellResearch független külső szakértőként, kiforrott munkatársi elégedettség-vizsgálati módszertanának alkalmazásával, az anonimitás biztosításával, őszinte vélemények összegyűjtésével, rendszerezésével és elemzésével támogatja a HR-döntéshozók munkáját.

  A belső PR és a munkatársak teljesítményértékelő rendszerének kultúrájától függően a rendszeres önkitöltős kérdőíves kutatást megelőzheti a munkatársak egy meghatározott csoportjával folytatott kötetlenebb fókuszcsoportos beszélgetés is a vállalat célkitűzéseivel való azonosulás, a munkatársak gondolkodásmódjának, preferenciáinak mélyebb megismerése, szakmai karrierjük fontosságának, elkötelezettségük mértékének és zálogának feltárása érdekében.  • Kapcsolódó cikkek
  Belső adattár
  A legtöbb vállalatnál rengeteg információ áll rendelkezésre, azonban a nyilvántartások platformja sokszor nem egységes, az adatbázisok általában logikailag vagy fizikailag is széttagoltak, illetve elérhetőségük korlátozott. Gyakori jelenség, hogy az adatsorok szintjén a rekordok rossz minőségűek, nem konzisztensek, vagy nem a megfelelő struktúrában állnak rendelkezésre.
  Disztribúciós csatorna
  Ügyfélszolgálat
  EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
  Kód:
  BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.