Országos kérdezőbiztosi hálózat    
Garanciák
/
Erőforrások
/
Országos kérdezőbiztosi hálózat
Országos kérdezőbiztosi hálózat

A BellResearch szakmailag képzett, motivált és ellenőrzött kérdezőbiztosi gárdával rendelkezik. Budapesti call centereink mellett 240 fős országos hálózatunk a legszélesebb körű üzleti és lakossági adatfelvételek minőségi lebonyolítását teszi lehetővé.


Minőségi adatfelvétel

Szigorú minőségi követelményeinket a piackutatási folyamat minden egyes fázisában érvényesítjük. Ennek egyik sarokpontja az adatok felvételének mikéntje, amely nagymértékben függ az interjúkészítők gyakorlatától és szakmai felkészültségétől. Kérdezőbiztosaink kiválasztására, képzésére, munkájuk folyamatos ellenőrzésére és hosszú távú motivációjuk biztosítására ezért különös figyelmet fordítunk.

Anketőreinket többlépcsős rendszerben választjuk ki a jelentkezők közül, a megfeleltek folyamatos képzésben részesülnek: az általános oktatás mellett minden egyes kérdezéshez kapcsolódóan projektspecifikus képzést kapnak, s tudásuk és ellenőrzött teljesítményük szerint 4 lépcsős minősítési rendszerben végzik munkájukat.


Budapesti és országos field

A minőségi garanciáink következetes érvényesítésével egy 40+8 fős központi call centert működtetünk a telefonos kutatások lebonyolítására, illetve a személyes interjúk előszervezésére.

Országos adatfelvételeinket 240 fős kérdezőbiztosi hálózatunkon bonyolítjuk, amelyet a budapesti koordináció mellett 7 regionális központból irányítanak területi vezetőink. A vidéki adatfelvétel során a központihoz hasonló minőségi sztenderdeket érvényesítünk.

A napi kapcsolattartást elektronikus úton bonyolítjuk, így az információ gyorsan, pontosan, ellenőrizhetően jut el vidéki munkatársainkhoz. Ennek érdekében a BellResearch minden területi vezető számára kedvezményes PC-vásárlási lehetőséget biztosított, valamint Internet-kapcsolatuk költségét is a cég viseli.

 Kapcsolódó cikkek
Call Center és technológiai háttér
A minőségi kutatás alapvető feltétele a modern infrastruktúra. A BellResearch kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy mindennapi működése és kutatási munkája során rutinszerűen alkalmazza a korszerű technológiát, és hatékony, kreatív környezetet teremtsen munkatársai számára.
Integrált vállalati adatbázis
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.