Integrált vállalati adatbázis    
Garanciák
/
Erőforrások
/
Integrált vállalati adatbázis
Integrált vállalati adatbázis

Üzleti kutatásaink során a mintakiválasztás megbízható alapját a BellResearch integrált vállalati adatbázisa képezi.

A BellResearch egyedülálló részletességű és aktualitású integrált vállalati adatbázisa lehetővé teszi, hogy üzleti kutatásaink során pontosan tervezett mintát, illetve az értékesítést közvetlenül támogató projektjeinkben precíz címlistát alkalmazzunk. Emellett számos kutatás során primer cél a teljes vállalati alapsokaságra vonatkozó becslések előállítása, az alapsokasági sarokszámok helyes ismerete ezért kiemelt fontossággal bír.

Integrált vállalati adatbázisunk alapját a kereskedelmi forgalomban kapható listák egyesítésével és tisztításával hoztuk létre 2001. februárjában. Az aktualizált adatbázis a Magyarországon működő gazdálkodó szervezetek legszélesebb körét foglalja magában.

A cégnéven és a sztenderd elérési és tevékenységi adatokon [cím, telefon, fax, TEÁOR-kód, adószám stb.] kívül képzett változókat [régió, településtípus, ágazati besorolás], illetve a kutatásaink során lekérdezett, a kereskedelmi adatbázisoknál frissebb, ellenőrzött adatokat [létszám, PC-szám, árbevétel] tartalmazza, valamint a telekommunikációs és informatikai döntéshozók adatai egészítik ki.

A létrehozás óta eltelt két év alatt az adatbázist folyamatosan karbantartottuk: egyrészt a kereskedelmi és hivatalos adatbázisok frissített adatai alapján, másrészt a BellResearch kutatásai során, azaz a közvetlen kapcsolatfelvétel és interjú nyomán felvett adatokkal.  Az adatbázis frissítése magában foglalja mind a meglévő adatok módosítását a változásoknak megfelelően, mind pedig az új vállalatok/vállalkozások felvételét, illetve az időközben megszűntek törlését.

 Kapcsolódó cikkek
Call Center és technológiai háttér
A minőségi kutatás alapvető feltétele a modern infrastruktúra. A BellResearch kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy mindennapi működése és kutatási munkája során rutinszerűen alkalmazza a korszerű technológiát, és hatékony, kreatív környezetet teremtsen munkatársai számára.
Országos kérdezőbiztosi hálózat
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.