Toplisták    
Publikációk
/
Toplisták
IT-Business Toplisták

Az IT-Business hetilap a BellResearch kínálati felmérései és keresleti kutatási eredményei alapján összeállított toplista-sorozatában területenként térképezi fel a hazai infokommunikációs piacot.

Aki már néhány évet eltöltött az információtechnológiai piac bármely oldalán, jól tudja, hogy ezt a piacot a szereplők tevékenységének átláthatatlansága is jellemzi. Mind a vevők, mind a szállítók igénylik, hogy mélyebben ismerjék az IT-piac különféle szegmenseit.

A vevők szeretnének tisztában lenni például azzal, hogy egy adott területen mely cégek mióta tevékenykednek, milyen kompetenciákkal, hány szakemberrel, mely iparágakban, hány ügyféllel rendelkeznek, mely gyártókat képviselik. Mindezek mellett informatív az is, hogy az ominózus területen mekkora forgalmat generálnak.

A BellResearch és az IT-Business hetilap - stratégiai megfontolásból és az információtechnológia iránti elkötelezettségből - együtt határozta el, hogy az IT-BUSINESS TOPLIST sorozatban kutatásokra alapozva bemutatja a vevői elvárásokat és az egyes részpiacokon meghatározónak számító szereplőket.

 További anyagok
Vállalat- és termelésirányítás
A vállalat legfőbb üzleti folyamatait, az egyes funkcionális területeket lefedő termelésirányítási vagy vállalatirányítási rendszerek jelentősége egyre inkább nő a vállalati ügyintézés számítógépesítésének korában.
Call center
Rendszerinetgráció és EU-csatlakozás
Az informatikai biztonság piaca
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.