Kutatási megoldások    
Kutatási megoldások
/
HR - humán erőforrás
Keresleti oldal
Külső környezet
Belső környezet
Stratégiák és akciók
Internetes megoldások
Piacok és területek
A megismerés módja a kutatás.

A vállalat hatékonyságának és versenyképességének alapját piacának ismerete jelenti - a folyton változó környezet pedig még értékesebbé teszi a naprakész információkat, a megbízható adatokra alapozott tudást.

A BellResearch a szolgáltatáspiacok avatott kutató és tanácsadó ügynökségként egyedülálló pozícióval rendelkezik: kutatási tapasztalatunk, szakértő piacismeretünk és tanácsadási kompetenciánk teszi lehetővé, hogy az Ön kérdéseire ne csak adatokat, hanem valódi, stratégiává konvertálható válaszokat adjunk.


Cégünk a minőségi adatgyűjtés és -feldolgozás mellett kiemelt hozzáadott értékű elemzést és tanácsadást biztosít, amely mögött állandó termékfejlesztés, az érintett iparágak fejlődését leképező, egyedi és innovatív piackutatási eszközök kombinációja áll. Adathalmaz-termelés és tanulmánygyártás helyett ügyfeleink kérdéseire adunk válaszokat, a kutatási eredményeket versenykörnyezetben értelmezve tanácsadóinkkal stratégiai irányvonalakat vázolunk fel, akcióterveket készítünk elő.

Kutatási és tanácsadási megoldásaink a teljes marketing-információs spektrumot lefedik:

Keresleti oldal - piacok és szegmensek, célcsoportok és döntéshozók

Külső környezet - versenytársak, technológiai, illetve jogi és gazdasági környezet

Belső környezet - belső adattár, emberi erőforrások, disztribúciós csatornák és ügyfél-interakciók

Stratégiák, akciók - termékfejlesztés, árazás, értékesítés és kommunikáció

Internetes megoldások - honlap-optimalizáció, online kérdezések és további internetes megoldásainkEnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.