További online megoldások    
Kutatási megoldások
/
Internetes megoldások
/
További online megoldások
További online kutatási megoldásainkadTune és mTune online reklám- és multimédia-teszt
A BellResearch adTune és mTune kutatási termékei online reklámeszközök [banner, interstitial, portal takeover stb.] és multimédiás termékek [CD-ROM, prezentáció etc.] előtesztjét koncept- és demó-fázisban, illetve utólagos értékeléséhez nyújt hatékony eszközt.
A módszertan ötvözi a kvantitatív [CAWI, webQ] és kvalitatív [multimédiás fókuszcsoport] piackutatási eszközöket.

adWeight online reklámhatékonyság-mérés
A bannerek és egyéb online reklámeszközök hatékonyságának mennyiségi mérése mellett minőségi szemléletű értékelésre is szükség van.
A BellResearch adWeight kutatási terméke az online reklámeszközök hatékonyságát kvalitatív tényezők mentén méri: hogyan változott a cég, a márka ismertsége és megítélése a kampány hatására.

iSat online ügyfél-elégedettségi vizsgálat
Egyre több cég rendelkezik olyan ügyfélbázissal, amelynek jelentős része az Interneten keresztül is elérhető.
Az iSat ügyfél- és munkatárs-elégedettségi vizsgálatokra kínál online kutatási módszertant és eszköztárat a webQ kérdezési felületére alapozva.

 Kapcsolódó cikkek
iTune honlap-optimalizációs kutatási megoldáscsomag
A vállalat honlapja és egyéb online aktivitása a Világháló üzleti és lakossági térnyerésével, a marketingkommunikációs funkciók mellett az e-business alkalmazásokkal kibővülve stratégiai versenyeszközzé vált - a tartalomszolgáltatók számára az internetes megjelenés pedig maga "a termék" -, melynek optimális kialakítása és eredményes használata kulcsfontosságú kérdés.
webQ online kutatási felület
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.