Elismerések    
Garanciák
/
Elismerések
Elismerések

A cég története során egyedi kutatásaival és dobozos tanulmányaival elnyerte ügyfelei bizalmát. A szakma elismerését publikációink népszerűsége, előadásaink sikere jelzi.


Az Év Infokommunikációs Alkotása - különdíj

A Távközlési és Informatikai Marketing Fórum [TIMF] Szervező Bizottsága "A hazai infokommunikácó marketingjének előmozdításáért" különdíjat adományozott a BellResearch-nek a Magyar Infokommunikációs Jelentésért.

A Fórumot támogató - infokommunikációs gyártó, szolgáltató, rendszerintegrációs és tanácsadó - vállalatok elismert értékesítési és marketingvezetőiből álló bizottság egy éves előkészítő munkája eredményeként 2002-ben kiírásra került "Az Év Infokommunikációs Üzleti Alkotása" pályázatra

 • infokommunikációs technológiára épülő termék vagy szolgáltatás sikeres piacra vitelével,
 • felhasznált, kommunikációs és értékesítési kultúra fejlődését támogató-elősegítő eljárások, eszközök bemutatásával,
 • új vevőkiszolgálást támogató alkotásokkal megvalósításával
  lehetett jelentkezni.

  A pályázat fődíját az Ericsson és a Westel közös munkája, "A multimédia üzenetküldési szolgáltatás [MMS] bevezetés marketing kommunikációja" nyerte.
  A Szervező Bizottság "A hazai infokommunikácó marketingjének előmozdításáért" címmel különdíjat adományozott a BellResearch-nek hiánypótló primer piackutatási tanulmányért, a Magyar Infokommunikációs Jelentésért, amelyet a Think Consulting tanácsadó céggel közösen ad ki.

  A rendszeresen készülő, a magyar infokommunikációs piacot elemző tanulmány a kis-közepes vállalatok számára is lehetővé teszi az üzleti tervezéshez nélkülözhetetlen piaci információk eljutását. A szakmai zsűri állásfoglalása szerint a pályázatban bemutatott Jelentés jelentősen hozzájárul a piackutatás eredményeinek felhasználáshoz és elismertetéséhez, ami az elkövetkező időszakban élesedő piaci versenyben a siker egyik meghatározó eleme lesz.

    • EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
  Kód:
  BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.