Profil    
A Cég
/
Profil
Profil

A BellResearch a szolgáltatáspiacok, az infokom, a pénzügyek és a humán erőforrás területének meghatározó kutató és tanácsadó specialistája.

Professzionális megoldásokkal, magas hozzáadott értékű elemzéssel és kiemelt tanácsadási kompetenciával jó döntéseket támogatunk.

Egyedülálló pozíció

A szolgáltatáspiacokhoz és az infokommunikációs területekhez kötődő információk eléréséhez, megértéséhez és rendszerezéséhez olyan sokoldalú tudás szükséges, amely a professzionális marketingkutatást a vizsgált terület és a piac trendjeinek alapos ismeretével integrálja.

A BellResearch egyedülálló pozíciója - kutatási tapasztalatunk, a fókuszpiacok alapos ismerete és tanácsadási kompetenciánk - teszi lehetővé, hogy e kulcsterületekről a piackutatás teljes eszköztárának alkalmazásával naprakész, pontos és megbízható, azaz ügyfeleink számára értékes stratégiai információkat szolgáltassunk.


Személyre szabott megoldások és szindikált elemzések

A BellResearch a kvantitatív és kvalitatív kutatási megoldások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek, a minőségi adatgyűjtés és -feldolgozás mellett kiemelt hozzáadott értékű elemzést biztosítva.
Szakmai munkánk mögött folyamatos termékfejlesztés, az érintett iparágak fejlődését leképező, egyedi és innovatív piackutatási eszközök kombinációja áll.

Egyedi megrendelésre készülő kutatásaink ügyfeleink kérdéseire adnak választ.
Hármas kompetenciánk lehetővé teszi, hogy megérthessük a döntéshozó problémáját, amelyre személyre szabott kutatási megoldással, piacismeretünkre alapozva, az adatokat versenykörnyezetben értelmezve szállítunk piaci információkat, és tanácsadóink segítik az eredmények felhasználását és stratégiába illesztését.

Ad hoc kutatásaink mellett rendszeresen készítünk polcról levehető, szindikált tanulmányokat a legaktuálisabb témákban.
E megvásárolható elemzések egy egyedi kutatás költségeinek töredékéért nyújtanak piaci adatokra alapozott, részletes és azonnali elemzést az adott piacon jelen lévő cégek felelős döntéshozói számára.

 EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.