Belső környezet    
Kutatási megoldások
/
Belső környezet
/
Belső adattár
Emberi erőforrások
Disztribúciós csatorna
Ügyfélszolgálat
Belső környezet

A külső környezet kihívásaira való reakció nem lehet csupán a célpiacok és ügyfelek felé irányuló értékesítési stratégia meghatározása és megfelelő marketingeszközökkel való támogatása. Az a cég lehet igazán sikeres, amely belső struktúráját és vállalati folyamatait is szüntelenül igazítja a minél versenyképesebb output előállítása érdekében. A belső erőforrások állandó megújítására és optimális kombinációjának megtalálása rendszeresen ismétlődő feladat.

A versenyképesség megőrzése vagy növelése, költségoptimalizáció vagy hatékonyságnövelés, belső kompetencia-központ vagy tudásmenedzsment a technológiai iparágban szereplő vállalatok számára a gyorsabb innováció és avulás miatt még kritikusabb prioritást jelent.

A működéshez nélkülözhetetlen infrastruktúra-gazdálkodás és hatékony kihasználás mellett az értéktermetés kulcsa az emberi tényező: megfigyelés és kutatás módszerével az emberközpontúság kialakítása, a munkatársak teljesítményének folyamatos értékelésének, motivációjuk és hosszú távú elkötelezettségük fenntartásának az újgazdaság vállalatainak alapvető célkitűzései között kell szerepelnie.

Belső adattár - a cég adatvagyonának feldolgozása

Emberi erőforrások - a munkatársak motivációja és hatékonysága

Disztribúciós csatorna - az értékesítési munkatársak és partnerek értékelése

Ügyfél-interakciók - ügyfélkapcsolatok, a call center hatékonysága

 EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.