Stratégiák és akciók    
Kutatási megoldások
/
Stratégiák és akciók
/
Termékfejlesztés
Árazás
Értékesítés
Kommunikáció
Stratégiák és akciók

A vállalat üzleti sikere csak abban az esetben biztosítható hosszú távon, ha az egyes szolgáltatási divíziók vagy termékcsaládok szintjén is átgondolt stratégia, kiforrott termékmenedzsment jellemzi. A vállalat üzleti erőforrásainak valamint technológiai lehetőségeinek optimális outputja ritkán párosul a piac elvárásaival: a látens fogyasztói igények feltárása csakúgy, mint az új eszközök és alkalmazások igényteremtő és -formáló hatásának előrejelzése a termékportfólió mélyreható elemzésén kívül rendkívül alapos piacismeretet kíván.

A termék vagy szolgáltatás életciklusának különböző szakaszában eltérő marketingfeladatok elé néz bármely menedzser. A stratégia lépésről-lépésére való megvalósítását szolgáló marketingakciók kivitelezése során a döntések információigénye is eltérő, amelynek egy része általában házon belül nem áll rendelkezésre, mert közvetlenül a fogyasztótól igényel inputokat. Különösen igaz ez az akciók összehangolására, amelyhez hatásmechanizmusuk és költséghatékonyságuk megismerésén keresztül vezet az út. A piackutatási eredményekre épülő értékelés hasznos visszacsatolást jelenthet a piaci bevezetéstől az érettségi szakban végrehajtott promóciókig.

Termékfejlesztés - koncepciók tesztelése, keresleti potenciál-becslés

Árazás - árérzékenység-vizsgálat és optimális árazás

Értékesítés - csatornahasználat, preferencia- és elégedettség-vizsgálatok

Kommunikáció - reklámkampányok előkészítése és hatékonyságuk méréseEnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.