Sajtóközpont    
Publikációk
/
Sajtóközpont
Sajtóközpont

A BellResearch sajtókapcsolati oldala


Interjúkérés

A BellResearch szakértőivel a press2011[kukac]bellresearch.com címen kezdeményezhet sajtóbeszélgetést, illetve kérhet kutatási eredményeket készülő cikkéhez.

Az interjúkéréshez kérjük, adja meg nevét, telefonszámát, az Ön által képviselt médiumot, munkakörét [beosztását], és lehetőség szerint minél részletesebben írja le, milyen témában mely információkra van szüksége.

Az adott területen illetékes munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti az interjú idejét és módját.


Letölthető logók

A BellResearch és a Magyar Infokommunikációs Jelentés hivatalos logotípiái webes és nyomdai minőségben az alábbi linkeken tölthetőek le:

 • BellResearch logo, webes minőség
 • BellResearch logo, nyomdai minőség
 • ICT2011 logo, webes minőség
 • ICT2011 logo, nyomdai minőség

  A logotípiák kizárólag a BellResearch nyilvános megjelenésre szánt hivatalos közleményeinek illusztrálására és a forrás megjelölésére használhatóak.


  Publikációs jogok

  A Publikációk menüpontban és aloldalain elérhető, valamint a BellResearch hírlevelében küldött, nyilvános megjelentetésre szánt közlemények a nyomtatott és online sajtóban külön engedély nélkül közölhetőek. Továbbpublikálás esetén a közlemény oly mértékben dolgozható át, hogy ne sérüljön annak információtartalma [sem a közölt adatok, sem azok összefüggései]. A bármilyen módon megváltoztatott anyagokért a BellResearch nem vállal felelősséget.

  Az anyagokat közlő vagy azokat saját publikáció elkészítésére felhasználó fél köteles feltüntetni az információk forrását és a honlap webcímét, ahol a közlemény eredeti, teljes szövege elérhető. A forrásmegjelölés formája: "Forrás: BellResearch: <a tanulmány címe> [www.bellresearch.com]".

  A jogokról bővebben: Jogok és adatvédelem oldal. • EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
  Kód:
  BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.