Magyar Infokommunikációs Jelentés    
Tanulmányok
/
Magyar Infokommunikációs Jelentés
Magyar Infokommunikációs Jelentés

A Magyar Infokommunikációs Jelentés 2001 óta a hazai telekommunikációs, informatikai és internetes piacok tényadatokon alapuló, átfogó elemzése. A Jelentés felhasználói számára évről-évre megbízható és egyszerű hozzáférést biztosít a leggyakrabban keresett piaci információkhoz.

A BellResearch független kutatócégként 2001 óta éves rendszerességgel, szakmailag megalapozott, nagy mintás, kvantitatív módszerekkel monitorozza az ICT szektor fejlődését.

A stratégiai döntések megbízható információbázisaként a Jelentés költséghatékony módon biztosít hozzáférést a tervezéshez elengedhetetlen, nap mint nap használt piaci adatokhoz cégvezetőknek, piacelemzőknek, marketing- és értékesítési vezetőknek, tanácsadóknak és kormányzati szakembereknek.

A Jelentés az elmúlt években a távközlési és informatikai szakma elismert információbázisává vált. A megbízható adatokra a vezető vállalatok és a piacot szabályozó intézmények támaszkodnak.


Ismerje meg a Magyar Infokommunikációs Jelentés átfogó kutatási megközelítését, széles tartalmi struktúráját és az idei kiadás újdonságait a Jelentés önálló honlapján, a www.ictreport.hu címen!

 EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.