Jótékony támogatási program    
Válaszadóinknak
/
Jótékony támogatási program
Jótékony támogatási program

A BellResearch a válaszadók kutatásokban való részvételének ösztönzésére új módszert vezetett be: a forrásokat mindannyiunk számára hasznos, jótékony célokra fordítjuk.


Tisztelt Válaszadónk!

Köszönjük, hogy értékes idejéből áldoz kérdőíveink megválaszolására, a kutatásokban való részvételét ezúton is szeretnénk megköszönni - méghozzá egy apró és jelképes ajándéktárgy helyett sokkal hasznosabb módon.

Üzleti célú felméréseink során a kutatási büdzsé egy bizonyos részét válaszadóink motiválására, a felmérésekben való részvétel jutalmazására fordítjuk: a megkérdezett döntéshozók saját idejükből áldoznak a válaszadásra, mi pedig szeretnénk ezt megköszönni nekik. Ez az összeg egy válaszadóra vetítve csekély - sokszor az ajándék logisztikai költségei is meghaladják a keretet -, együttesen azonban számottevő nagyságú, és közös célok érdekében azonban hatékonyan használható fel.

A válaszadói közreműködés jutalmazására fordítható összegeket jótékony, nemes célokra fordítjuk, így a kutatásainkban való részvételével Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a jótékony célok teljesülhessenek.

Az elmúlt évekvben a BellResearch összesen mintegy 10 millió forinttal támogatott jótékony célokat.

 

Heim Pál Gyermekkórház
Alapfeladata a régió gyermeklakossága egészségének megőrzése és helyreállítása, emellett a bőrgyógyászat, szemészet, toxikológia és urológia területén országos szintű, speciális feladatok ellátása.
http://www.heimpalkorhaz.hu

SOTE II. Gyermekklinika
Gyermekeinkért '91 Alapítvány

A klinika 120 éve vállal kiemelkedő szerepet a gyermekek gyógyításában. Az alapítvány célja a klinika és más gyermekintézmények támogatása, hátrányos helyzetű beteg gyermekek segítése, a gyógyítás és a kutatás támogatása.
http://www.gyer2.sote.hu
http://www.gyerm91.hu


Dévény Anna Alapítvány
a szülési sérült gyermekek fejlesztéséért

Célja a szülési sérült koraszülöttek és újszülöttek, illetve egyéb mozgássérülések gyógyítása komplex mozgásrehabilitációs módszerrel.
http://www.deveny.hu

 

Dévai Szent Ferenc Alapítvány
Célja a hátrányos helyzetű gyermekek érdekeinek képviselete, szellemi és szociális fejlődésük elősegítése, szociális védelme, valamint az az erdélyi ferencesek által fenntartott gyermekvédelmi intézmények, iskolák, óvodák támogatása, a képzés és a munkahelyteremtés támogatása.
http://www.devaigyerekek.hu


Hortobágyi Madárkórház

Célja a védett madarak állatorvosi gyógykezelése és állatkórházi ellátása, a természetes és az emberi tevékenységek által okozott sérülések gyógyítása, majd a szabad természetbe való visszahelyezés.
http://www.madarkorhaz.hu

Magyar Madártani Egyesület
Kelet-Európa legnagyobb társadalmi természetvédelmi szervezeteként segíti a természeti értékek megismerését, formálja az ifjúság szemléletét, kutatásokat és védelmi programokat szervez.
http://www.mme.hu


Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány
Célja, hogy a gyepmesteri telepre bekerült kutyákat megmentse, és ideiglenes lakhelyet biztosítson számukra, amíg szerető, felelősségteljes gazdit nem találnak nekik.
http://www.bogancs.uw.hu


Kallós Zoltán Alapítvány

Célja néprajzi és népművészeti örökségünk megőrzése, ápolása és a magyarországi és nemzetközi nagyközönséggel való megismertetése. Támogatja a még létező erdélyi magyar iskolákat, óvódákat és a vegyes iskolák, óvodák magyar tagozatait tanszerekkel, elősegítve ezáltal az anyanyelvi oktatás színvonalának növelését.
http://www.kallos.org.ro

Országos Mentőszolgálat Alapítvány
Az OMSZ hivatalos alapítványa segíti a műszaki fejlesztést, a jobb munkakörülmények megteremtését, a bajtársak nagyobb megbecsülését a társadalomban, és támogatja a hatékonyabb, a gyorsabb és a szakszerűbb betegellátásban.
http://www.mentoalapitvany.hu


Köszönjük, hogy a kutatásainkban való részvételével Ön is hozzájárul a jótékony célok teljesüléséhez!


A BellResearch kutatói és kérdezőbiztosi csapataEnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.