Tanulmányok    
Tanulmányok
/
Megvásárolható tanulmányaink
Magyar Infokommunikációs Jelentés
Megvásárolható tanulmányaink

Kész elemzéseink, megvásárolható tanulmányaink az ad hoc megrendeléseknél kedvezőbb áron biztosítanak hozzáférést a legaktuálisabb piaci információkhoz.

A BellResearch kiforrott kutatási-elemzési módszertanára támaszkodva működésének kezdete óta készít polcról levehető, szindikált elemzéseket a piac "legforróbb", széles körű érdeklődésre számot tartó témáiról.

E több ügyfélnek értékesített [multiclient] tanulmányok az egyedi megrendelésre készülő kutatásoknál kedvezőbb érték/ár aránnyal teszik elérhetővé a döntéshozó számára szükséges információkat.

Az adatfelvétel az adott piacon vagy részpiacon megfelelően nagy mintával készül, amelyet egy-egy megrendelő önállóan nem tudna finanszírozni. Az elemzés mélysége hasonló az egyedi megrendelésre készülő kutatásokéhoz; az adatokból könnyen értelmezhető és azonnal alkalmazható tanulmány készül, melyet felhasználóbarát, elektronikus formában adunk át ügyfeleinknek.


A szindikált elemzések előnyei

 - Azonnal rendelkezésre álló információk
 - Költséghatékony adatforrás
 - Aktuális téma
 - Moduláris szerkezet
 - Egyedi másodelemzések igény szerinti tartalommal, bontásban
Megvásárolható tanulmányaink
2014. március 7.
Mikrovállalatok és kkv-k pénzügyi igényei 2014
Pénzügyi kutatássorozatunk idei elemzése a hazai mikro-, kis- és középvállalatokról: helyzet és kilátások, bankkapcsolatok és hitelek, elvárások és elégedettség, aktuális kérdések.
tovább >>
2013. március 7.
Mikrovállalatok és kkv-k pénzügyi igényei 2013
Pénzügyi kutatássorozatunk idei elemzése a hazai mikro-, kis- és középvállalatokról: helyzet és kilátások, bankkapcsolatok és hitelek, elvárások és elégedettség.
tovább >>
eBanking & eWallet Report 2012
A BellResearch komplex módszertannal készített kutatása a hazai online és mobil bankhasználatot elemzi.
tovább >>
Öngondoskodás 2012
Ismétlődő elemzésünk a lakosság attitűdjeit és szokásait, a megtakarítási formák ismertségét és elterjedtségét, valamint a jövőbeli terveket vizsgálja a megváltozott piaci körülmények között - összehasonlítva az egy évvel korábbi eredményekkel.
tovább >>
2012. június 22.
Az Y/Z generáció pénzügyei 2012
A 15-26 éves korosztály és a pénz - elemzésünk friss, 2012-es kiadása a felgyorsult világ fiataljainak pénzügyi kultúráját, tudatosságát, attitűdjeit, elvárásait és szokásait térképezi fel.
tovább >>
2012. május 14.
Gyerekek családi pénzügyei
Kutatás a legfiatalabb generáció, a 6-18 év közötti gyermekek pénzhez és pénzügyekhez való viszonyáról.
tovább >>
2012. február 20.
A mikrovállalkozások és a kkv-k pénzügyi igényei 2012
Gazdasági helyzet és kilátások, bankválasztás és preferenciák, hitelek és finanszírozási tervek -- a BellResearch kutatássorozatának legfrissebb elemzésében az 1 mrd forint alatti árbevételű cégek pénzügyi piacáról ad aktuális körképet.
tovább >>
Az Y/Z generáció pénzügyei
A 15-26 évesek a felgyorsult világ, az információözön generációja. A fiatalok attitűdjeinek és pénzügyi kultúrájának feltérképezésére átfogó, kvalitatív és kvantitatív módszertanokat ötvöző kutatást végeztünk. Az Y/Z generációt és pénzügyeit friss tanulmányunk mutatja be.
tovább >>
2011. június 1.
eBanking Report 2011
A BellResearch kutatássorozatának idei elemzése a hazai online és mobil bankhasználatot vizsgálja.
tovább >>
Öngondoskodás
Megvásárolható elemzésünk a lakosság attitűdjeit és szokásait, a megtakarítási formák ismertségét és elterjedtségét, valamint a jövőbeli terveket vizsgálja a megváltozott piacon.
tovább >>
EnglishKeresésHonlap-térképJogok és adatvédelemKapcsolatfelvétel
Kód:
BellResearch - Jó döntéseket támogatunk. ¤ Telefon: [+36-1] 477 01 00 ¤ Telefax: [+36-1] 477 01 01 ¤ H-1133 Budapest, Gogol u. 16.